Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

ongeval a73 vandaag

A73 dicht bij Boxmeer door groot ongeluk. Het meest complete nieuwsoverzicht hier als eerste op ongeluknu Al het nieuws verzameld op 1 plek ongeluknu vandaag.

Transport Online Cabine Volledig Verwoest Bij Ongeval Met Twee Vrachtwagens Op A73 Foto
Transport Online Cabine Volledig Verwoest Bij Ongeval Met Twee Vrachtwagens Op A73 Foto

Alles wat u interesseert is te vinden in ons artikel.

. De bijnaam van de A73 is de ruggengraat van Limburg. Volgens de politie zijn er zeven gewonden van wie er vier naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Vandaag 183722 Lees meer. Fietser ernstig gewond na.

Frontale botsing in Breda. Het duurde ruim anderhalf uur voordat de hulpdiensten ter plaatse waren. Eén van hen zat. Ongeval A73 vandaag wat gebeurde er in a73 vandaag.

Volgens de politie zijn er zeven gewonden gevallen. 18186 Bon 125203. Een 24-jarige man uit Venlo is zaterdagochtend om het leven gekomen bij een verkeersongeluk op de A73 in Blerick. Het ongeval gebeurde ongeveer kwart voor 9 in de ochtend.

De A73 loopt van het knooppunt Ewijk bij Nijmegen tot aan de aansluiting met de A2 bij Echt. De rechter rijstrook van de A73 is in zuidelijke richting dicht deze was zelfs. Er is een ambulance naar de locatie gestuurd. Bij een aanrijding op de A73 in Linne zijn woensdagmiddag mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt.

De eerste melding kwam kort na vier uur s middags bij de alarmcentrale binnen. Door een verkeersongeval op de A73 tussen knooppunt het Vonderen en Linne vlak bij Roermond zijn woensdagmiddag zeven mensen gewond geraakt. Het verkeer dat vaststaat bij het ongeval wordt teruggeleid en het verkeer in de rijrichting Venlo wordt omgeleid. A73 richting Venlo dicht door zwaar ongeval.

Ambulance Met Grote Spoed - Directe Inzet Voertuignummer. Dat heeft de politie bevestigd. Vind hier al het nieuws over ongelukken. Politie - 1 Ongeval Wegvervoer Letsel Icnum 459798.

Ongelukken die op de a73 gebeurd zijn. Een traumahelikopter is gealarmeerd. Dossiers Ongeluk op de a73 vorige pagina. Bekende knelpunten zijn twee tunnels in de A73-Zuid de Roer- en de Swalmentunnel.

Op de A73 ten zuiden van Roermond heeft een ernstig ongeluk plaatsgevonden. De snelweg tussen Boxmeer en Venray-Noord moest daardoor een korte tijd volledig dicht. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Vandaag 184941 Lees meer.

Het slachtoffer reed rond half vier met 2 andere mannen uit Venlo over de A73. Bij een ongeval op de A73 in Nijmegen zijn woensdagochtend mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt. De politie onderzoekt de toedracht. Nieuws van de plaats van het ongeval verklaringen van de autoriteiten en alle andere details.

24 augustus 2022 1606. Er waren drie voertuigen bij het ongeval betrokken. Dit komt door een zwaar ongeval tussen een busje en een vrachtwagen. Twee doden en drie gewonden na eenzijdig ongeval in Limburg.

Op de kruising van de Lunetstraat met de Tramsingel in Breda botsten twee autos botsen frontaal op elkaar. Vandaag 184129 Lees meer. Een ongeluk met vier autos op de A73 bij Haps zorgde dinsdagochtend voor enorme vertraging wanneer je richting Maasbracht wilde. Nijmegen valt onder de P2000-regio Gelderland-Zuid.

Alle nieuwsartikelen over gebeurde verkeersongevallen van vandaag verzameld. Bij het verkeersongeval raakten zeven personen gewond. A73 Op woensdagmiddag vond er op de A73 een verkeersongeval plaats tussen drie voertuigen waarbij zeven personen gewond zijn geraakt. Ambulance Met Spoed - Voertuignummer.

Aanrijding op de a73 bij Hout Blerick Laatste bericht. Actueel overzicht van ongelukken die vandaag in Nederland hebben plaatsgevonden. Door nog onbekende oorzaak botsten drievoertuigen op elkaar. 11 minuten later werd opgeschaald naar middelgrote hulpverlening.

De politie heeft woensdag acht mensen beboet voor het filmen of fotograferen van een ernstig ongeluk op de A73 bij Sint Odiliënberg. Zwaar ongeval op de A73. A73 richting Nijmegen weer open na ernstig verkeersongeval. 1 maand geleden 1 juli 2022 2.

Verkeer files A73 Nijmegen - Echt. Een persoon raakte bekneld in diens voertuig. Vind meer informatie over het gebeurde ongeluk met behulp van de verschillende bronnen. Houd je telefoon in je broekzak bij.

Zeven personen zijn woensdagmiddag gewond geraakt bij een ernstig ongeluk op de A73 ter hoogte van Linne. Lees de originele. Omdat passanten met hun telefoon in hun handen voorbij reden greep de politie in. Vandaag 1019 1 minuut.

NIJMEGEN - Op de A73 ter hoogte van Overloon is maandagochtend een eenzijdig ongeluk gebeurd met een vrachtwagen. Snelweg A73 is de rest van de middag dicht in zuidelijke richting tussen Horst en Venlo. Hij wordt zo genoemd omdat hij Noord- en Zuid-Limburg met elkaar verbindt. Even na 1600 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ernstige verkeersongeval.

Op de A73 bij Sint Odiliënberg heeft woensdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Op de A73 ter hoogte van Overloon is rond 0910 uur en vrachtwagen gekanteld. Aanrijding op de a73 bij Beesel 7 augustus 2022. Dossiers 7 augustus 2022 Aanrijding op de a73 bij Beesel vorige pagina.

Op de A73 is maandagochtend een ongeluk gebeurd met een vrachtwagen bij Overloon Noord-Brabant in de richting van Venlo. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl. Vier van hen zijn naar ziekenhuizen gebracht maakte. Vier van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurster van een van de autos moest na controle door. Er zijn 3 nieuwsberichten gevonden voor aanrijding op de a73 bij Beesel op 7 augustus 2022. De politie had de verkeerde locatie doorgekregen aldus een woordvoerder. De weg was tijdelijk volledig afgesloten.

Transport Online Dode En Gewonden Bij Ernstig Ongeval Op A73 Foto
Transport Online Dode En Gewonden Bij Ernstig Ongeval Op A73 Foto
Ongeluk A73 Slachtoffer Met Ernstige Verwondingen Per Traumahelikopter Naar Ziekenhuis Limburg24
Ongeluk A73 Slachtoffer Met Ernstige Verwondingen Per Traumahelikopter Naar Ziekenhuis Limburg24
Dodelijk Ongeluk A73 Vrachtwagen Knalde In Volle Vaart Op Stilstaand Verkeer Br Br Foto Ad Nl
Dodelijk Ongeluk A73 Vrachtwagen Knalde In Volle Vaart Op Stilstaand Verkeer Br Br Foto Ad Nl
Dode En Zes Gewonden Na Enorme Crash Op A73 Snelweg Tussen Malden En Wijchen Tot Avondspits Dicht Foto Destentor Nl
Dode En Zes Gewonden Na Enorme Crash Op A73 Snelweg Tussen Malden En Wijchen Tot Avondspits Dicht Foto Destentor Nl
Transport Online Ongeval Met Vier Vrachtwagens Op A73 Foto S
Transport Online Ongeval Met Vier Vrachtwagens Op A73 Foto S

Posting Komentar untuk "ongeval a73 vandaag"